torstai 12. marraskuuta 2015

Toinen viikko työharjoittelussa

MAANANTAI 2.11.2015
Toinen viikko Hairplayssa alkoi peilien, tasojen ja altaiden pyyhkimisellä. Aamupäivällä siivosin myös kaapin, missä on kaikki kihartimet, suoristusraudat ja lämpörullat. Loppupäivästä  tein kampauksia kampauspäälle ja tein blogitehtävää kampaamon hoitotuotteista.


TIISTAI 3.11.2015
Aamupäivällä hinnoittelin tuotteita ja purin lähetyspaketit. Lakaisin lattiat leikkausten jälkeen ja pesin värikupit. Iltapäivällä harjoittelin palkin laittoa kampauspäälle ja seurailin leikkauksia.


KESKIVIIKKO 4.11.2015
Aamulla pesin pyyhkeitä ja jatkoin blogitehtävää kampaamon hoitotuotteista. Iltapäivällä tein kiharanutturakampauksen kampauspäälle ja värjäsin tyvivärin yhdelle kampaamon työntekijälle.


TORSTAI 5.11.2015
Aamulla pesin ja föönasin kampauspään, sekä harjoittelin mallista kampausta. Iltapäivällä imuroin kampaamon portaat ja lakaisin lattiat leikkausten jälkeen. Pesin myös värikupit ja harjat. Päivän aikana myös tarkkailin leikkauksia.


PERJANTAI 6.11.2015
Aamulla pesin pyyhkeet ja tyhjensin kuivauskaapin värikupeista. Harjoittelin kiharoiden tekoa kampauspäälle ja lakaisin lattioita leikkausten jälkeen. Viimeinen päivä kahden viikon harjoittelujaksolla kampaamossa meni mukavasti. Jatkan Hairplayssa harjoittelua perjantaisin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti