maanantai 2. marraskuuta 2015

Ensimmäinen viikko työharjoittelussa

MAANANTAI 26.10.2015
Olen työharjoittelussa Hairplay nimisessä kampaamossa. Ensimmäinen päivä meni suurimmaksi osaksi leikkauksia tarkkaillen ja paikkoihin tutustuen. Pesin värikuppeja sekä kampoja värjäysten ja leikkausten jälkeen. Näin jo ensimmäisenä päivänä monipuolisesti erilaisia leikkauksia, sekä raitojen värjäyksen.




TIISTAI 27.10.2015
Toinen päivä hairplayssa alkoi imuroimisella, peilien pyyhkimisellä ja pyyhkeiden pesulla. Opin tekemään permanenttirullat kampauspäälle ja harjoittelin kiharanutturakampauksia. Haastattelin myös työpaikkaohjaajaani.


KESKIVIIKKO 28.10.2015
Aamupäivällä siivosin värikaapin ja samalla opin jonkin verran värikoodeista. Iltapäivällä harjoittelin permanenttirullien laittoa kampauspäälle ja tein kampauksen lopuksi. Päivän aikana autoin myös pienissä asioissa, kuten värikuppien pesussa ja lattian lakaisussa leikkauksien jälkeen. Tänään näin myös ensimmäisen olaplex värjäyksen pitkiin hiuksiin.




TORSTAI 29.10.2015
Aamulla pesin pyyhkeitä ja pyyhin kassan tason. Harjoittelin kampausta kampauspäälle ja iltapäivällä pääsin levittämään tyvivärin yhdelle kampaamon työntekijälle.




PERJANTAI 30.10.2015
Heti aamusta minulle tuli ensimmäinen asiakas pikkujoulukampaukseen. Kampauksen tekoon meni n.1,5-2h. Iltapäivällä värjäsin työpaikkaohjaajani tyven ja kulmat. Päivän mittaan myös siivoilin, tarkkailin ja lakaisin lattiat leikkauksien jälkeen.







Pikkujoulukampaus asiakkaalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti